2014. október 14., kedd

Mézeskalácsot lakodalomra

  
mézeskaLÁCS
Esküvői mézeskalácsok
A mézeskalács mondhatni reneszánszát éli napjainkban. Egyre többen foglalkoznak vele és készítenek szebbnél szebb mézeskalács költeményeket. Egyre több mézeskalács díszítési technikát használhatunk. A hagyományos glazúr technika mellet festhetjük, díszíthetjük fondant díszekkel, készíthetünk rá cukorcsipkét.
  Régen főleg karácsonyi édességnek számított. Készítettek belőle adventi koszorút, karácsonyfadíszt, gyertyatartót, szalvétatartót, díszdobozkát, tálat és sorolhatnám a végtelen lehetőségeket. Manapság minden ünnepet meg lehet színesíteni egyedi darabokkal. Készítünk húsvétra, keresztelőre, születésnapra, babaváróra, Valentin napra. Az esküvői mézeskalács fantasztikus aprólékos díszítései kiváló köszönetajándéknak, ültetőkártyának vagy akár dísznek az asztalra. A fehér glazúrozott és a piros mázas fehér glazúrral a legnépszerűbb esküvői mézeskalács fajta, de igény szerint lehet bármilyen színű harmonizálva az esküvői dekorációval. A fehér mézeskalácsok a menyasszonyt szimbolizálják, a piros mázasak pedig az új asszonyt. Lehet csináltatni vőlegény mézeseket is amik az öltönyre hasonlítanak. Ha egy ilyen kis meglepetéssel lepjük meg vendégeinket érezni fogják, hogy száz százalékban gondoltak rá és nagyon fognak örülni.
  Mézeskalács ügyben ki más is tudna neked segíteni mint egy esküvőszervező. Ha felkeresel kérd tőlem ezt a lehetőséget is.

  Ezeket a mézeskalácsokat szintén én készítettem, a kép alatti szövegre kattintva átirányít a mézeskalácsokról írt bejegyzésemhez.

mézeskalács szívek

http://www.facebook.com/weddingfantasie


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

Design By:
SkinCorner